MYYNNISSÄ OLEVIA KOHTEITANI

MYYNNISSÄ

Julkaisen tällä sivulla satunnaisesti myynnissä olevia kohteitani. Kaikki kohteeni ovat esillä Glik LKV:n kotisivuilla sekä myös valtakunnallisissa hakupalveluissa ; etuovi.com, oikotie.fi .

HILJAISEN MYYNNIN KOHTEET

Hyvin usein myydään myös kohteita jotka eivät päädy julkisesti markkinoille asuntojen hakupalveluihin. Monesti niistä löytyy tietoa somesta tai erilaisista julkaisuista. Päätin julkaista tänne aina välillä hiljaisessa myynnissä olevan kohteen tietoja. Niistä annan mielelläni tietoa enemmänkin.  


OMAKOTITALOT

Hevoshaantie 5, 37910 Akaa

Omakotitalo 228 m2 / 240 m2
VH. 499 500 €

3mh, oh, k, kph, khh, s, 2x wc, th, et, viinikellari, autotalli ja varasto.

Tämä kaunis kivitalo sijaitsee maaseudulla Akaan Kylmäkosken Tipurilla. Tontti on rinnemäinen ja talon tilat on sijoiteltu kahteen kerrokseen. Tähän taloon kannattaa ehdottomasti tutustua,

Viihtyisässä kodissa on kodikas tunnelma, upeat materiaalit sekä toimivat tilat. Tämän talon kruunaa upea puutarha, jossa kukkaloistoa on koko kesän.

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ.

Liusketie 13, 33480 Ylöjärvi

Omakotitalo  166 m2 / 259 m2
VH. 634 000 €

3mh+oh+k+rh+takkah+saunaos+3xvh+2khh+et+varasto ja työtilaa

Ainutkertainen tilaisuus päästä upeaan omaan uuteen kotiin! Ylöjärven Asuntilassa on myynnissä tyylikäästi, kodikkaasti ja ajattomasti suunniteltu kaksitasoinen kivitalo päättyvän kadun päässä. Tontti rajoittuu puistoon, ja on jokaista neliötä myöten laitettu. Rinnetontti tarjoaa mukavasti eritasoisuutta. Etupihalle auton saa kätevästi autokatokseen, autotallista osa on muutettu kuntosaliksi.Kämppätie  19, 37140 Nokia 

Omakotitalo 162 m2 / 191,5 m2
VH. 388.000 €

2mh+oh+k+kph+ph+s ja ullakkotila sekä varastot
Lisäksi ulkosauna

Nokian Harjuniityn asuinalueella sijaitsee tämä vuonna 2009 valmistunut kaunis kaksitasoinen koti. Omasta puutarhamaisesta pihasta löytyy paljon istutuksia ja koristepensaita, ja etupiha on kivetyksellä. Oma piha tarjoaa tilaa puutarhanhoitoon ja lasten leikeille. Erillinen autotalli ja varasto ovat hyvänä lisänä tähän kokonaisuuteen.
Itse kodin suunnittelussa on otettu huomioon käytännöllisyys, sekä toimivuus. Tämän asunnon tilat jakaantuvat käytännöllisesti kahteen kerrokseen, mutta niin, että alakerrassa löytyvät yhteiseen oleskeluun tarkoitetut tilat sekä kolme makuuhuonetta. Eteisestä nousevat portaat tämän kodin ylimpään kerrokseen, joka onkin valmistunut viimeisimpänä. Yläkerrassa on kahden tilavan makuuhuoneen lisäksi myös wc.

Kaikki tämä, sekä riittävät säilytystilat ja autotalli varastoineen ovat avaimet toimivalle arjelle. Nokian keskustan palvelut ovat pienen matkan päässä ja ihan vieressä on päiväkoti ja uusi Harjuniityn koulu. 

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 

Jyrkänpääntie  66, 36100 Kangasala

Omakotitalo 50 m2 / 243 m2
TARJOUSKAUPPAKOHDE
Velaton lähtöhinta 300.000 €

2H+KPH lisäksi talousrakennus autotalli ja varasto

HAAVEENA OMA TALO MAALAISMAISEMASTA
Nyt siihen on mahdollisuus, tässä tarjolla paikka sinulle, joka olet haaveillut omasta talosta hieman rauhallisemmalta alueelta. Tämä Pirkkalan maalaismaisemissa oleva 4970 neliön huoliteltu tontti odottaisi sinua, joka haluat rakentaa tai rakennuttaa toiveiden kodin. Kiinteistöllä on reilunkokoinen talousrakennus, vanha hirsirunkoinen omakotitalo sekä pihasauna. Omakotitalo on mahdollista peruskorjata tai purkaa. Kiinteistöllä oleva vanha hirsisauna on säästetty ja osittain jo kunnostettu, remonttia jatkamalla siitä saa tunnelmallisen pihasaunan, jota toki voi käyttää myös heti. Vanhan omakotitalon tilalle on haettu rakennuslupa uudelle 228 m2:n omakotitalolle ja rakennuspaikalla onkin valmiina vesi, viemäri ja sähkö.
Koko kiinteistö on huoliteltu, osittain nurmikkoinen ja siinä on tyylikkäästi pihakivin tehtyjä kerrostuksia. Piha sopii hyvin viherpeukalolle, voit halutessasi lisätä sinne istutuksia tai vaikka pienen perunamaan. Se tarjoaa sopivasti rauhaa mutta myös tilaa lapsille ja lemmikeille. Kiinteistöä ympäröi kauniit peltomaisemat, joissa kuljeskelee peuroja ja muita metsän eläimiä.
Rakennuksessa on iso autotalli 81 m2 kahdella nosto ovella, tallissa myös oma wc . Talousrakennuksessa on myös tyylikäs sauna ja pesuhuone sekä tilava takkahuone jossa hyvin varaava iso leivinuuni/takka 


KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 

RIVITALOT

Tykkitienkatu 19, 33300 Tampere

Paritalo131 m2 / 175 m2
VH. 528 000 €

4h+k+khh+saunaosasto

Tässä asunnossa neliöt on käytetty viisaasti. Lämminhenkinen ja kodikas asunto, jossa on loistavat tilat lapsiperheelle, mutta myös aikuiselle pariskunnallekin. Avarat tilaratkaisut, monitasoisuus, vaaleat sisustusmateriaalit ja isot ikkunapinnat takaavat, jotain erilaista ja mahdollisuuksia. Rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja ulkoilumaastojen kupeessa. Monipuoliset arjen palvelut, sekä koulut ja päiväkodit ovat vain pienen matkan päässä tästä kodista. Tarvittaessa Nokian, Raholan ja Tampereen keskustan ostos- ja asiointipalvelut ovat lähes käden ulottuvilla

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 


KERROSTALOT

Palomäentie 21 A 1, 33230 Tampere

Kerrostalo 156 m2
VH. 795 000 €

TILAISUUS PYYNIKILTÄ – TARJOLLA TYYLIKÄS KOTI

Tästä ei sijainti juuri paremmaksi muutu, sillä täällä kaikki hyvä on lähellä. Ja niin, tottahan se on tällä paikalla: kävelyetäisyydellä Tampereen ydinkeskusta, Pyhäjärven ranta, Ratinan kauppakeskus, Hämeenpuisto, lähikatujen erikoisliikkeet, kahvila ja kivat ravintolat, koulut, päiväkodit, leikkipuistot sekä liikuntamahdollisuudet. Bussipysäkit ovat myös kodin lähettyvillä, joista useat linjat kuljettavat moneen eri suuntaan, unohtamatta Tampereen Ratikkaa, joka kuljettaa kätevästi jo Santalahdesta Hervantaan.
__________________
Voidaankin sanoa, että Pyynikin paraatipaikalla sijaitsee tämä myyntikohde. Takapiha avautuu Pyynikinharjun puistoon, joka on arvostettu ja suosittu ulkoilureiteistään ja Pyynikin näkötornin kahvilasta.
<br><br>
Talo on rakennettu 1997 ja tämä asunto on remontoitu nykyisten omistajien toimesta, huoneisto on hieno ja toimiva kokonaisuus, asunto on samalla tyylikäs mutta käytännöllinen. Tämän talon erikoisuutena on oma hissi, joka tuo sinut autohallista kotiovelle.

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 

Hopeakanavankatu 9 A 66, 37500 Lempäälä

Kerrostalo 26 m2
VH. 109.000 €

1h+tk+kph ja tilava lasitettu terassiparveke

LEMPÄÄLÄN TORINTALON UPEAT MAISEMA
Lempäälään Kanavan varteen rakennettu As Oy Lempäälän Pohjoisviitta on upea maamerkki Lempäälän keskustan katukuvassa.

Talon sijainti on alueen parhaimpia, sillä se on aivan kanavan rannassa. Lempäälän kanavan jatkuvalla liikkeellä on rauhoittava vaikutus samalla kun se tarjoaa upeat näkymät. Kanavan varrella on kevyenliikenteen väylä, josta on mukava lähteä aamulenkille mutta se on myös hyvä ja turvallinen väylä keskustaan.

Tämä myynnissä oleva yksiö sopii nuorelle omaksi kodiksi, ja se on myös loistava sijoituskohde asuntosijoittajalle. Tässä asunnossa on nyt vuokralainen jo valmiina ja yhtiölaina on edullisella tasolla.

Asunto on valoisa ja siinä on mukavan reilu parveke. Yhtiön yhteinen saunatila sijaitsee alimmassa kerroksessa parvekkeineen, joka tarjoaa kodikkaan ilmapiirin.

KOHTEE TIEDOT TÄSTÄ 


HILJAISESSA MYYNNISSÄ 

Täydellinen juuri sinulle, joka arvostat hyvän sijainnin tuomia etuja mutta samalla vaadit asumiselta vähän jotain parempaa. 
Omalla tontilla, kivitalo joka lämpiää maalämmöllä. 

Klassiset materiaalit yhdistettynä tiloihin jotka tarjoavat arjen luksusta. Vaikka se olis pientä mutta kun se on vähän enemmän kuin tavallisessa talossa se riittää.