MYYNNISSÄ OLEVIA KOHTEITANI

MYYNNISSÄ

Julkaisen tällä sivulla satunnaisesti myynnissä olevia kohteitani. Kaikki kohteeni ovat esillä Glik LKV:n kotisivuilla sekä myös valtakunnallisissa hakupalveluissa ; etuovi.com, oikotie.fi .

HILJAISEN MYYNNIN KOHTEET

Hyvin usein myydään myös kohteita jotka eivät päädy julkisesti markkinoille asuntojen hakupalveluihin. Monesti niistä löytyy tietoa somesta tai erilaisista julkaisuista. Päätin julkaista tänne aina välillä hiljaisessa myynnissä olevan kohteen tietoja. Niistä annan mielelläni tietoa enemmänkin.  


OMAKOTITALOT

Hevoshaantie 5, 37910 Akaa

Omakotitalo 228 m2 / 240 m2
VH. 499 500 €

3mh, oh, k, kph, khh, s, 2x wc, th, et, viinikellari, autotalli ja varasto.

Tämä kaunis kivitalo sijaitsee maaseudulla Akaan Kylmäkosken Tipurilla. Tontti on rinnemäinen ja talon tilat on sijoiteltu kahteen kerrokseen. Tähän taloon kannattaa ehdottomasti tutustua,

Viihtyisässä kodissa on kodikas tunnelma, upeat materiaalit sekä toimivat tilat. Tämän talon kruunaa upea puutarha, jossa kukkaloistoa on koko kesän.

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ.

Liusketie 13, 33480 Ylöjärvi

Omakotitalo  166 m2 / 259 m2
VH. 634 000 €

3mh+oh+k+rh+takkah+saunaos+3xvh+2khh+et+varasto ja työtilaa

Ainutkertainen tilaisuus päästä upeaan omaan uuteen kotiin! Ylöjärven Asuntilassa on myynnissä tyylikäästi, kodikkaasti ja ajattomasti suunniteltu kaksitasoinen kivitalo päättyvän kadun päässä. Tontti rajoittuu puistoon, ja on jokaista neliötä myöten laitettu. Rinnetontti tarjoaa mukavasti eritasoisuutta. Etupihalle auton saa kätevästi autokatokseen, autotallista osa on muutettu kuntosaliksi.Lahdensuuntie 21, 37800 Akaa

Omakotitalo 128 m2 / 146 m2
VH. 232.000 €

2mh+oh+k+kph+ph+s ja ullakkotila sekä varastot
Lisäksi ulkosauna

Kaupasta kodiksi. Tämä rakennus on kokenut todellisen parannuksen. Entinen, pitkän historian rakennuksessa toiminut huonekaluliike on nyt muuttunut nykyisen omistajan toimesta kivaksi omakotitaloksi. Ja siihen on myös käyttötarkoituksen muutos Akaan kaupungilta saatu. Tämä rakennus hakee nyt sinua, joka haluat jatkaa tämän kiinteistön uudenlaista historiaa - liiketilasta kodiksi. 
Oma tontti keskeisellä paikalla ja täysin uudet pinnat on kiinnostava kokonaisuus.
Huonetilat on pohjaratkaisuun saatu soviteltua niin, että niissä on vielä pieni muuntautumisvara. Kaikki muut paitsi runko ja katto on uutta, sillä katto oli uusittu jo aiemmin ja sen kunto oli hyvä. Talon tekniikka on myös uusittu kokonaan energiatehokkaammaksi.

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 

Hirvikummuntie 19, 36100 Kangasala

Omakotitalo 147 m2 / 205,5 m2
VH. 475.000 €

5h+k+khh+ph+s+2xwc lisäksi autotalli ja varasto

Huoleton, Helppo ja Heti vapaa

Haluatko muuttaa nopeasti omaan kotiin? Tämä heti vapaa Kangasalan omakotitalo odottaa uusia asukkaita, uudella asuinalueella, joka takaa viihtyisän asuinympäristön.

Valoisa vaalea olohuone yhdessä vaalean keittiön kanssa tarjoavat oleskelutilan, jossa on mukavan tunnelmallista ja siinä on helppo viihtyä. Olohuoneessa on reilusti huonekorkeutta, sillä se on yläkertaan asti auki ja isot ikkunat tuovat mukavasti luonnonvalon sisään, ja samalla ne antavat julkisivulle tyylikkään ilmeen. Tässä tilassa voit myös tunnelmoida takkatulen loisteessa.

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 

RIVITALOT

Maustekatu 26 D 9, 33710 Tampere

Rivitalo 
83 m2 
VH. 235.000 €

4h+k+s+ph/khh+2xwc+terassi,varasto,ak

Ihastuttava perheasunto, jossa neliöt on käytetty viisaasti. Tämä lämminhenkinen ja kodikas asunto tarjoaa onnellisen kodin lapsiperheelle.Sisäänkäynnin lähettyvillä on kaksi makuuhuonetta. Keittiö on kodin keskipisteenä ja se on mukavasti olohuoneen kanssa yhteistä tilaa. Kolmas makuuhuone onkin mukavasti erillään, olohuoneen vierellä. Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle takapihan terassille. Terassi on katettu joten sateen sattuessa siinä voi silti nauttia grillaamisesta.

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 

Tykkitienkatu 19, 33300 Tampere

Paritalo131 m2 / 175 m2
VH. 528 000 €

4h+k+khh+saunaosasto

Tässä asunnossa neliöt on käytetty viisaasti. Lämminhenkinen ja kodikas asunto, jossa on loistavat tilat lapsiperheelle, mutta myös aikuiselle pariskunnallekin. Avarat tilaratkaisut, monitasoisuus, vaaleat sisustusmateriaalit ja isot ikkunapinnat takaavat, jotain erilaista ja mahdollisuuksia. Rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja ulkoilumaastojen kupeessa. Monipuoliset arjen palvelut, sekä koulut ja päiväkodit ovat vain pienen matkan päässä tästä kodista. Tarvittaessa Nokian, Raholan ja Tampereen keskustan ostos- ja asiointipalvelut ovat lähes käden ulottuvilla

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 

Suutalankatu 14 F 18, Tampere

Rivitalo 50 m2 
VH. 203 000 €

Tässä kaksiossa on tilava ja järkevästi toteutettu yksitasoinen pohjaratkaisu, eikä asunnon sijainti ole myöskään hullumpi. Uusi ratikkalinja menee lähes naapurista, pysäkille on vain muutaman minuutin kävelymatka. Yhtiön pihapiiri on siisti ja hyvin hoidettu.

Asunto Oy Tampereen Keinunpuisto on valmistunut 2016 tontille, joka nyt on yhtiössä ostettu omaksi. Taloyhtiö on maalämmössä. Yhtiössä on myös hyvin säilytystilaa, asunnon edessä on varasto ja lisäksi yhtiön yhteisestä rakennuksesta lämmin varastotila. Autoille on pihapaikkoja sekä katospaikat.

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ Lagerlöfinkatu 2 E 17, 33870 Tampere

Rivitalo 117,5 m2
VH. 398.000 €

5h+k+s+2xkph lisäksi kaksi terassiparveketta
Tämä kodikas perheasunto sijaitsee Tampereen Vuoreksessa, lähellä puistoa.

Asunto Oy Vuoreksen Laakerinlehti on valmistunut 2021. Tämä kohde autopaikkoineen tarjoaa hyvän asunnon sinulle, joka etsit tilaa. Korkeatasoinen, viiden huoneen, keittiön ja saunan kokonaisuus jakaantuu kolmeen kerrokseen, tarjoten nykyaikaista asuintilaa isommallekin perheelle. Edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä on myös yksi tämän asunnon eduista. Vuores on rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja ulkoilumaastojen kupeessa eikä keskustan kauppapaikoille ole kuin 15 min. matka.

KOHTEE TIEDOT TÄSTÄ


KERROSTALOT

Lähteenkatu 7-9 H 73, 33500 Tampere

Kerrostalo 60 m2
VH. 315 000 €

Upea koti nyt myynnissä sinulle, joka arvostat tyyliä ja haluat että asunto on jo valmiiksi remontoitu.
Tämä viihtyisä kaksio tarjoaa kaiken tarvittavan mukavan asumisen takaamiseksi. Asunto Oy Kalevansuu on hyvin hoidettu yhtiö, ja talon onkin suunnitellut tunnettu arkkitehti Bertel Strömmer, vuonna 1936. Hänen suunnittelemiaan taloja on Tampereella useita. Yhtiö on rakennettu Tampereen kaupugin vuokratontille ja sopimus on voimassa vuoteen 2036 saakka.
Nykyiset omistajat ovat remontoineet asunnon todella tyylikkäästi. Remontoidessa on käytetty rakennuksen tyyliin sopivia materiaaleija mm, tyylikkäät toisiinsa sointuvat sävyt, mustareunaista lasia sekä persoonallisia laattavalintoja, unohtamatta kalanruotoon ladottua lattiaa
.

KOHTEEN TIEDOT TÄSTÄ 

Hopeakanavankatu 9 A 66, 37500 Lempäälä

Kerrostalo 26 m2
VH. 109.000 €

1h+tk+kph ja tilava lasitettu terassiparveke

LEMPÄÄLÄN TORINTALON UPEAT MAISEMA
Lempäälään Kanavan varteen rakennettu As Oy Lempäälän Pohjoisviitta on upea maamerkki Lempäälän keskustan katukuvassa.

Talon sijainti on alueen parhaimpia, sillä se on aivan kanavan rannassa. Lempäälän kanavan jatkuvalla liikkeellä on rauhoittava vaikutus samalla kun se tarjoaa upeat näkymät. Kanavan varrella on kevyenliikenteen väylä, josta on mukava lähteä aamulenkille mutta se on myös hyvä ja turvallinen väylä keskustaan.

Tämä myynnissä oleva yksiö sopii nuorelle omaksi kodiksi, ja se on myös loistava sijoituskohde asuntosijoittajalle. Tässä asunnossa on nyt vuokralainen jo valmiina ja yhtiölaina on edullisella tasolla.

Asunto on valoisa ja siinä on mukavan reilu parveke. Yhtiön yhteinen saunatila sijaitsee alimmassa kerroksessa parvekkeineen, joka tarjoaa kodikkaan ilmapiirin.

KOHTEE TIEDOT TÄSTÄ 


HILJAISESSA MYYNNISSÄ 

Täydellinen juuri sinulle, joka arvostat hyvän sijainnin tuomia etuja mutta samalla vaadit asumiselta vähän jotain parempaa. 
Omalla tontilla, kivitalo joka lämpiää maalämmöllä. 

Klassiset materiaalit yhdistettynä tiloihin jotka tarjoavat arjen luksusta. Vaikka se olis pientä mutta kun se on vähän enemmän kuin tavallisessa talossa se riittää.