PALVELUT MYYJÄLLE

Onko sinulla ajatuksissa kohteesi myynti? Et ole vielä ehkä varmasti päättänyt mitä tehdä? Sinulla on varmasti useita kysymyksiä mielessäsi
kohteesi myyntiin liittyen. Niihin löydämme yhdessä vastaukset.
Soita minulle ja aloitetaan yhteistyö kartoittamalla toiveesi myynnin suhteen. KOHTEEN MARKKINOINTI

Käytän kaikissa kohteissani ammattivalokuvaajaa, jolloin kohde saadaan esille näyttävästi, mutta totuudenmukaisesti. Ammattikuvaajalla on silmää kuvakulmiin, mistä saadaan asunnon parhaat puolet esiin. 

Tarvittaessa saat käyttöösi meidän stailaajan, joka yhdessä kuvaajan kanssa miettii kalusteiden paikat ja kodin pinnat niin, että stailauksella ja kevyellä remontilla voimme jopa nostaa asunnon arvoa.

ESITTEET JA MATERIAALIT

Esitteemme kohteesta ovat värilliset, tyylikkäät ja useampi sivuiset. Näin kohteessa käynnin jälkeen sinun ei tarvitse enää mennä nettiin miettiessäsi miltä se asunto näytti.

Tyylikäs ja kattava esite palvelee sinua kohteen esittelyn jälkeen pitkään. Tarvittaessa se jää sinulle talteen ja auttaa myös silloin kun mietit asuntosi jälleenmyyntiä. 
Myös juridisesti esitteellä on asuntokaupassa iso merkitys, sen vuoksi olemmekin tarkkoja siitä, että esitteissämme kaikki tiedot ovat oikein. 

HILJAINEN MYYNTI

Haluatko myydä asuntosi tai kiinteistösi huomiota herättämättä?

Asunnon hiljainen myyminen on harvinaisempi mutta huomaamattomampi tapa tehdä asuntokauppaa. Kun asuntoasi myydään hiljaisesti, ei siitä tehdä lainkaan julkista ilmoitusta. 
Kohteeseen panostetaan aluksi kuitenkin yhtä paljon, kuin jos kohde laitettaisiin julkiseen myyntiin. Aluksi tehdään toimeksiantosopimus, jossa sovimme markkinoinnin erikoisehdot. Minä tutustun perinpohjaisesti myytävään kohteeseen ja otamme ammattikuvaajn toimesta tasokkaat kuvat ja teen siitä laajan kunnollisen esitteen.

Hiljaisessa myynnissä onnistuneeseen kaupantekoon vaikuttaa minun ja koko Glik:n henkilökunnan kontaktit. 


HINTA-ARVIO

Olen pitkän kokemukseni myötä paikallisen markkinatilanteen asiantuntija. Kun harkitse myyntiä annan arviokäynnillä asunnostasi perusteellisen hinta-arvion sekä arvion myyntiajasta.
Tiedän myyntihintaan ja myyntiaikaan vaikuttavat tekijät melko tarkkaan kokemukseni perusteella. Saat minulta asunnollesi alustavan myyntisuunnitelman, mietimme yhdessä kaikki keinot, joiden avulla asuntosi myydään lyhyemmässä ajassa ja parhaaseen mahdolliseen hintaan..

VÄLITYSPALKKIO

Välityspalkkio kiinteistöt 4 % ( sis. alv 24 % ) ja huoneistot 3,5 % ( sis. alv 24 % ) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Minimipalkkio 3500 €. Arviokäynti on aina maksuton. Markkinoinnin lisäpalveluista sovitaan erikseen.

Välityspalkkio ostotoimeksiantoihin 2 % (sis. alv ) ja vuokrauksen välityspalkkio on 1 kk:n vuokraa vastaava määrä (+alv)

Arviot ja kauppakirjat 
Palkkio kiinteistöistä 800 €
asunto-osakkeesta 400 €

Valitse oikein, jos harkitset asuntosi myyntiä!
Numeroni  040 589 7299.