Miksi valita Idole?

Laaja kokemus

Yli 20 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä

Yhteistyö

Luotettavat suhteet pankkeihin ja lakimiehiin

Dokumentaatio

Hoidamme kaikki asiakirjat puolestasi.

Nopea ja luotettava

Luota kohteesi ammattilaisen käsiinIdolessa on persoonallista palvelua

Pienenä välitysliikkeenä pystymme toimimaan kustannustehokkaasti ja siksi tarjoamaan myös edullista palvelua. Toimintamme pohjautuu luonnollisesti tyytyväisiin asiakkaisiin. Yksityisyrittäjänä minulla on mahdollisuus olla joustava. Myyn kiinteistöjä toimeksiantajan työaikana, iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin kun ostajalle sopii.

Idolen merkittävä vahvuus on se, että olemme yksityinen välitysliike. Emme ole sidoksissa kehenkään eikä mihinkään. Vain laki ja asetukset ohjaavat toimintaa. Näin ollen pystyn toteuttamaan hyvin asiakaslähtöistä välitystapaa.

TIIMIMME

Maarit Ritari

Toimitusjohtaja, LKV, YKV, MJD

040 589 7299

Yli 20 vuotta alalla toiminut Maarit on kokenut ammattilainen vailla vertaa. Hän on tarkka, iloinen ja ystävällinen ihminen ja omaa myös sopivasti sähäkkyyttä. Maarit pyrkii aina päättäväisesti eteenpäin ja ahkeruutensa takia onkin ansioitunut alallaan. Kun tuntee kattavasti markkinat ja omaa pitkän kokemuksen myös rakennusliikkeessä työskentelystä, on hän myös uudiskohteiden myynnin ammattilainen.

Maarit on suorittanut LKV tutkinnon jo vuonna 1997 ja lisäksi vähän myöhemmin ylemmän kiinteistönvälittäjän koulutuksen (YKV) sekä viimeisimpänä vuonna 2007 markkinoinnin johtamisen tutkinnon (MJD). Glikissä Maarit toimii niin käytettyjen kuin uusienkin asuntojen myynnissä sekä on yhteyshenkilö rakennusliikekontakteissa ja vastaa myös yrityksen talousasioista sekä juridisesta puolesta.