Miksi valita Minut?

LAAJA KOKEMUS


Olen aloittanut urani rahoituksen parista jo vuonna 1988,  josta luonteva siirtyminen asuntojen myyntityöhön tapahtui vuonna 1996.

URA VÄLITTTÄJÄNÄ

Kaikkiaan minulla on lähes 30 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Rakennusliikkeen palveluksesta uusien asuntojen myynnistä ja markkinoinnista minulla on 10 vuoden kokemus. Saat siis kauttani kattavaa palvelua myös uusien hinnoitteluun ja turva-asiakirjojen valmisteluun. 

MONIPUOLISUUS

Urani aikana olen myynyt niin kiinteistöjä, osakkeita, kokonaisia kerrostaloja, vapaa-ajan paikkoja sekä -osakkeita. Myyntialueeni on laaja, se ei rajoitu vain Pirkanmaahan vaan olen tehnyt menestyneesti kauppaa myös Pohjois-Suomessa kuin pääkaupunkiseudullakin.

HYVÄ YHTEISTYÖ


Luotettavat suhteet pankkeihin ja lakimiehiin tuovat oman merkityksen onnistuneeseen myyntityöhön.

ETUOVI, OIKOTIE JA GLIK.FI KOTISIVUT

Kaikki kohteeni ovat kattavasti näkyvissä eri portaaleissa sekä GLIK:n kotisivuilla. Tämän näkyvyyden lisäksi kohteita markkinoidaan ns. hiljaisesti ja Match By Glik - palvelun avulla voidaan kohteelle löytää ostaja ilman julkista myyntiä. Sitä kannattaa kokeilla. 

PANKIT JA ASIANAJAJAT

Kokemukseni on tuonut minulle hyviä suhteita rahoitusalalle ja lakimiehiin. Tarkalla arviolausunnolla on merkittävä vaikutus, oli sitten kyseessä pankin vakuusarvon, osituksen tai kuolinpesän tarvitsemat arviot. 

ASIANTUNTEMUS


Yhteistyössä syntyy onnistunut lopputulos. Onnistuneeseen kauppaan kaikki alkaa oikeasta arviosta.

Olen kouluttanut itseäni kattavasti alan koulutuksissa. Minulle on myös myönnetty SKVL:n Laatuauktorisoinnin sertifikaatti, joka todentaa, että toimijalla on LKV-pätevyys sekä kokemusta alalta useamman vuoden ajalta. SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä ylläpitää säännöllistä osaamistaan osallistumalla vuosittain erilaisiin lakikoulutuksiin. Markkinatuntemus ja rehellisyys jo kohteen myynnin alkuvaiheessa varmistavat hyvän lopputuloksen. Markkinatilanteen tarkka seuranta ja sen tunteminen on välittäjäntyössä tärkeintä. Oikealla hinnalla myytävä kohde herättää kiinnostusta ja näin syntyy kaupat.


TARJOAN KÄYTTÖÖSI KOKO AMMATTITAITONI

Persoonallista palvelua Keskustorilta - G L I K 

AITO VÄLITTÄMISTÄ - Se on meidän Glik:ssä työskentelevien lupaus asiakkaillemme.  Toimintamme pohjautuu luonnollisesti tyytyväisiin asiakkaisiin. Brändi yrittäjänä minulla on mahdollisuus olla joustava ja myyntialueeni onkin koko Suomi vaikkakin pääpaino on täällä Pirkanmaalla Myyn kiinteistöjä toimeksiantajan työaikana, iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin kun ostajalle sopii.

Minun merkittävä vahvuus on pitkä ja menestyksekäs kokemus alalla niin yrityksen perustajana kuin työntekijänäkin. Olen nyt yksi GLIK:n Brand Partnereista. Emme ole sidoksissa kehenkään eikä mihinkään. Vain laki ja asetukset ohjaavat toimintaa. Näin ollen pystymme toteuttamaan hyvin asiakaslähtöistä välitystapaa.


Hyvässä porukassa asiat tehdään aina vähän paremmin 

"Siirtyminen kumppanuusmalliin oli itselleni vaivatonta, kun olen jo yhden yrityksen perustanut. 
Parhaita puolia kumppanuudessa on se, että saa luoda jotain omaa ja omanlaista
olemassa olevan laadukkaan brändin alla, muttei kuitenkaan yksin.
Tätä kautta saa näkyvyyttä ja luottamusta omalle nimelleen, ja pääsee erottumaan yksilönä",