JOTAIN MINUSTA 

MAARIT RITARI  LKV. YKV. MJD

Olen toiminut välitysalalla jo vuodesta 1996 lähtien. Alalla vaadittavan LKV pätevyyden hankin jo silloin heti urani alussa. Myöhemmin olen kouluttautunut urallani enemmän. YKV:n, joka on kiinteistövälittäjän ammattiosaamista syventävä koulutus ja tämä tutkinto antaa valmiuksia toimia johtotehtävissä kiinteistönvälitysalalla.

Kauttani onkin moni asunto vaihtanut omistajaa. Olen myös menestynyt hyvin uusien asuntojen myynissä, sillä työuraani kuuluu 10 vuoden jakso rakennusliikkeen palveluksessa.

Olen vuonna 2012 perustetun Glik LKV:n toinen perustajista, ja vuonna 2020 halusin siirtyä pois vetovastuusta ja keskittyä vain omiin asiakkaisiini ja välitystyöhön, tähän oli Glik Brand Partner -kumppanuus luonteva valinta. Nykyisin toimin  välitys-työssä Glik Brand Partnerina oman yritykseni kautta.

Isoimpina vahvuuksinani on rahoitusalan tuntemus, kaupallinen koulutus sekä laaja myyntialan kokemus. Olen myös tarkka työsäni ja kouluttaudunkin jatkuvasti alan haasteisiin. Erotun omalla persoonallisella tyylilläni.

Minut tunnetaan ammattitaitoisena, tarkkana ja asiallisen aitona välittäjänä. Olemalla rehellinen itselle ja asiakkaalle syntyy oikea lopputulos - onnistuminen syntyy oikeista valinnoista.


KOKEMUS JA URA

Kokemusta välitystyöstä olen ehtinyt kerätä jo lähes 30 vuotta. Minun ura on huomioitu myös Suomen kiinteistönvälittäjät ry:n toimesta, kun vuonna 2018 Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n hallitus myönsi minulle ansiomerkin tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta kiinteistönvälitysalalla. Minut valittiin myös Vuoden Välittäjä 2019 - finaaliin. Yhdistyksen kotisivuilla kerrotaan, että Vuoden Välittäjä-kilpailun välittäjät ovat korkeasti koulutettuja ja ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa sekä moraalisia ja eettisiä arvoja. 

Olen halukas oppimaan koko ajan uutta ja osallistun jatkuvasti alan koulutuksiin, 

Vapaa-ajalla minä kuitenkin heitän korkkarit sivuun ja riennän tyttäreni ja koirien kanssa näyttelyharrastusten pariin. Koirien lisäksi vapaa-aika kuluu lenkkeillen sekä Pispalan portaissa juosten, mutta myös kokkaillessa puolisoni kanssa. 

Koska tämä välitystyö vie aimo annoksen ajasta, niin huomaan usein haaveilevani ihan vaan vapaa-ajasta perheen kesken. Perheessäni  onkin jo neljä ihanaa pientä lastenlasta, joista saan iloita. Kannan Mummin roolia ylpeänä ja  mutta nautin siitä roolista aivan täysillä.

  • Töihin mennessäni Mietin aina tulevaa ja samalla edellistä päivää.
  • Vapaa-aikana Kaiken urheilun ja koiraharrastusten lisäksi harrastan myös talvella lumilautailua.
  • Unelmakotini Viihtyisä ja tilava, johon mahtuu koko perhe. Perhe tekee kodista kodin.

SKVL - LAATUAUKTORISOINTI 

SKVL Laatuauktorisointi mahdollistaa välitysalalla toimivan osoittaa ammattitaitoisuutensa ja asiantuntijuutensa. SKVL Auktorisoidut laatuyritykset, SKVL Laatukoulutetut asuntomyyjät ja SKVL Laatuauktorisoidut kiinteistönvälittäjät ovat välitysalan kouluttautuneita asiantuntijoita.

Vain SKVL Laatuauktorisoinnin edellytykset täyttävillä on oikeus käyttää SKVL Laatuauktorisointilogoa omassa toiminnassaan. SKVL Laatuauktorisoitu toimija takaa asiakkaalleen luotettavan, turvallisen ja asiantuntevan palvelun sekä toimii SKVL:n ohjeiden, lain, hyvän välitystavan ja kiinteistönvälittäjän eettisten sääntöjen mukaisesti. 

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Sertifikaatin saaneella kiinteistönvälittäjällä on LKV-pätevyys sekä kokemusta alalta useamman vuoden ajalta. SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä ylläpitää säännöllistä osaamistaan osallistumalla vuosittain erilaisiin lakikoulutuksiin. 


INTOHIMONI 

Tunnustan olevani aika innostunut samppanjoista. Voinkin sanoa, että näin vanhemmiten minusta on tullut intohimoinen schampanjan ja hyvän viinin ystävä. 

Myös tässä suhteessa kokemus on tuonut muutosta. Alkuun maistelin melko makeita sampanjoita. Mutta nyttemmin makuni on kehittynyt ja pidän erityisesti melko kuivasta sampanjasta. Keräilypulloja minulla on viinikaapissa muutamia joita ei raaski avata. Vaikkakin samppanjapullon avaaminen ei vaadi mitään erityistä syytä :)
Yksittäisiä kalliimpia hankintoja tulee säästeltyä epämääräisen "sopivan juhlavan tilanteen" varalle. 

Suosikkini on Bollinger 

Kalliimpia merkkejä testailen mielelläni tastingeissa, joita Tamperelainen tyylikäs ja viihtyisä  Champagne Bar Santé järjestää