Idole Blog

ARVOASUNNOT

11.02.2021

Tamperelainen kiinteistönvälittäjä Maarit Ritari (LKV, YKV, MJD) on työskennellyt Pirkanmaan alueella kiinteistönvälittäjänä lähes 30 vuotta ja tietää, miten arvokkaammatkin asunnot menevät kaupaksi. Ritarin mukaan yli miljoonan euron arvoisillekin asunnoille riittää kysyntää, mutta myynti vaatii tavallista suurempaa panosta sekä välittäjältä että...

25.10.2021 Kategoria: Asunnonvaihto

OLE AVOIN KAIKILLE ASUNTOALUEILLE

Asunnon valintakriteereistä puhuttaessa korostetaan usein "sijaintia, sijaintia ja sijaintia". Ritari haluaa kyseenalaistaa tätä pitkään pinnalla ollutta ajatusta silloin, kun etsitään ensisijaisesti kotia eikä sijoitusasuntoa. Moni onkin viime aikoina herännyt pohtimaan omia asumisen tarpeita uudesta näkökulmasta - tarjoaako koti tarvittavat puitteet omannäköisen elämän elämiseen?

Rohkaisen ostajia ajattelemaan sitä, millainen asunto omaan elämään ja sen toteuttamiseen sopii eikä miettiä liian paljon sitä, että säilyykö talon arvo tai mitä mieltä muut ovat tästä. Koti kannattaa ostaa tätä elämäntilannetta varten eikä pohtia liikaa, mitä tulevaisuudessa saattaa tapahtua.