UUDISKOHTEET

UUDISKOHTEET

MUUTTOVALMIS
ASUNTO OY TAMPEREEN VUOREKSEN WOODHILL
Sydänpuunkatu 12, 33870 Tampere

Vuoreksen Isokuusen alueelle on juuri valmistunut uusia asuntoja Asunto Oy Vuoreksen Woodhilliin. Yhtiön on rakennettu keskeiselle paikalle ajatellen luontoa ja aktiviteetteja mutta unohtamatta kuitenkaan arjen palveluita. Woodhill muodostuu kolmen erilaisen talon yhdistelmästä. Kaksi rivitaloa sekä pienkerrostalo käsittävät yhteensä 20 kivaa ja persoonallista asuntoa. Talot on rakennettu tontille hieman porrastetusti ja rakennukset on sijoiteltu niin, että ne avautuvat etelään ja länteen.

Varustelultaan Woodhill toteutettiin laadukkaasti: kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys on jokapäiväistä luksusta. Keittiöt on kalustettu modernisti induktioliesin ja kalusteuunein, ja tyylikkäät vaaleat kaapistot viimeistelevät tyylikkään sisustuksen. Huoneistot on liitetty kaapeli-Tv verkkoon ja Vuoreksen omaan kuituverkkoon.

Kohteen vieressä on mukava uimaranta, jalkapallokenttä ja vain pienen matkan päästä lähtevät monipuoliset lenkkipolut. Vuoreskeskus tarjoaa terveyspalvelut, päivähoidon sekä alakoulun luokat. 

ENNAKKOMARKKINOINNISSA
ASUNTO OY NOKIAN HARJUNIITYN HALTIA
Urpolankatu 19, 37140 Nokia

Asunto Oy Nokian Harjuniityn Haltia rakentuu Nokian Harjuniittyyn hyvin yhteyksien varrelle ja vain pienen matkan päähän Nokian keskustan palveluista. 

Seitsemänkerroksiseen taloon tulee yhteensä 36 kotia, joiden koot vaihtelevat yksiöistä 81 neliön suuruiseen perhe huoneistoon – täältä löytyy sopiva koti jokaiselle. Asuntojen suunnittelussa on panostettu arjen toimivuuteen ja hyviin säilytystiloihin ja tekniikkaan.

Mukavasti lisätilaa asuntoihin tuo lasitetut parvekkeet, myös porrashuoneeseen on panostettu isoilla ikkunoilla, jotka tuovat tyyliä mutta ennen kaikkea valoa.

Moderni talotekniikka ja laadukkaat säilytystilat tekevät asumisesta mutkatonta. Talon lämmitysmuotona on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Maalämpö tekee asumisesta ekologisuutensa lisäksi edullista. Lisäksi talon katolle asennettaan aurinkosähköpaneelit hyödyntämään auringon tuottama ilmainen energia.

Pysäköinti hoituu pihaan tulevilla autopaikoilla, valittavana on pihapaikkoja ja autokatospaikkoja. Paikat myydään erillisinä osakkeina ja autopaikkoihin laitetaan valmius sähköauton lataukselle.